ProLact Aloe - пробиотик за разширени вени и хемороиди

ProLact Aloe

ProLact Aloe е нисколактозна суха пробиотична функционална хранителна добавка, получена от краве мляко, чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация. ПроЛакт Алое е концентрирана форма на традиционното българско кисело мляко. Полезните бактерии са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение, дори и на стайна температура. След разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт, полезните бактерии постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект.

Начин на употреба

Продуктът се разтваря във вода, прясно мляко, кисело мляко или друга течност с температура не по-висока от 50 °С до желаната гъстота. Консумира се без допълнителна топлинна обработка за запазване на пробиотичните щамове. Може да се консумира и директно в сух вид. Препоръчителна дневна доза 5 мерителни лъжички (10 g) преди храна. Няма органичения във времето за приемане.

Показания

  1. Укрепва кръвоносните съдове;
  2. Благоприятства оросяването на венозни съдове в аноректалната област;
  3. Укрепва и стимулира растежа на косата и ноктите;
  4. Допринася за нормалните функции на женската полова система.

ProLact Aloe е пробиотична храна и не са установени противопоказания и странични ефекти. Екстрактът от алое вера, в комбинацията с пробиотик подпомага женското полово здраве. Оказва добро влияние при нормалния разтеж на тъканите и растежа на нови клетки.

Средно съдържание в 10 гр. сух продукт

Вода 0,6g
Общ белтък 3,6g
Мазнини 2,0g
Въглехидрати 3,7g
Пектин 0,1g
Енергийна стойност 45 KCal
Калций 150mg
Калий 150mg
Фосфор 78mg
Желязо 1,4mg